Pecha Kucha Bijen in Hilversum

09/12/2015 Door Rick Lindeman

Op 19 november gaf ik een Pecha Kucha over hoe bijen besluiten nemen. Een Pecha Kucha (Japans voor geroezemoes) is een presentatie van 20 beelden in 6.40s (20 x 20s). Het is een mooi format voor een pitch over een goed verhaal.

Rick tijdens Pecha Kucha

Op een Pecha Kucha avond zijn er van zo’n 8 presentaties. Vaak vol inspiratie en humor. Deze avond werd georganiseerd door Pecha Kucha 035. Het was hun jubileum avond en werd gepresenteerd door Pauline de Wilde.

 

En dus trad ik op in een bomvol Theater de Vorstin in Hilversum. Voor mij waren mooie verhalen over wijnmarathons, priesterboordjes en pubers. En toen kwam ik als toetje. Over hoe bijen besluiten nemen. Kijk en geniet.

Rick Lindeman – Hoe bijen besluiten maken from PechaKucha Hilversum on Vimeo.