Onze diensten

Het Faciliteer Atelier biedt een aantal diensten aan, toegespitst op uw vragen. Interesse? Neem contact op!

 

Strategische Workshop

Samen met u en uw personeel kunnen we een workshop om te zetten waardoor u kunt kijken waar u over vijf jaar als bedrijf of afdeling wilt zijn. Een stip zetten op de horizon van uw programma. Met uiteenlopende middelen en logische of visuele onderbouwing helpen we u een doorbraak te bereiken.

Business Model Ontwikkeling

U bent goed bezig, u hebt een mooi product. Maar wanneer u samen met ons eens uw Business model onder de loep neemt kunt u kijken om uw product te optimaliseren. Ook kijken wat u onderscheidt ten opzichte van uw concurrenten, en wat u zou kunnen verbeteren. We gebruiken bijvoorbeeld instrumenten als het Business Model Canvas of Lean Management theorieën.

FOTO1

Co-creatie

Volgens de principes van het Service Design kunnen we samen met u, uw klanten en andere stakeholders nieuwe ideeën voor uw producten en diensten bedenken. We volbrengen samen de ‘Customer Journey’ en ontdekken op die manier nieuwe ideeën en producten. Vanuit wat echt voor de klant belangrijk is komt u tot nieuwe concepten.

Social Media & uw organisatie

U weet dat u niet meer om sociale media heen kunt. Maar wat kunt u nu er mee doen in uw organisatie? Meer dan een facebook pagina en zenden via een Twitter account doen veel bedrijven niet. Samen met u kunnen we ontdekken welke tools voor uw bedrijf in- en extern nuttig kunnen zijn. U werken met uw organisatie om deze “social” te leren denken.

Serious Games 

De kracht van het simulatiespel is enorm. Samen met uw medewerkers een spel spelen om aan een nieuwe werkwijze te wennen en deze te verbeteren. Of een expert gaat weg en we laten zijn collega’s ervaren wat deze man of vrouw zo succesvol maakte. Op deze manier werkt u aan de continuïteit van uw bedrijf. En we hebben vaak gezien dan een spel niet alleen leuk is, maar ook bijzonder effectief.