Grenzeloos faciliteren

05/06/2015 Door Rick Lindeman

Toen ik de titel van de IAF conferentie van 2014 was ik meteen gefacineerd. Want waar ging het nu eigenlijk over. Ging het over faciliteren over de Grens (met alle culture verschillen van dien (daar had ik in 2013 een workshop op het IAF congres over gegeven). Ging het over mijn eigen grenzen: wat accepteer ik als facilitator? Waar liggen mijn grenzen?

Of zou het misschien gaan over welke grenzen je de groep kon laten passeren. Grenzen tussen afdelingen. Buiten de eigen cirkel komen, zoals het logo lijkt te doen vermoeden.

Nu het programma steeds duidelijker wordt (onder andere door veel updates vanuit de organisatie), blijken al die vragen een plek te kunnen krijgen. De belangrijkste grens is die van tijd en ruimte, want je wil overal naar toe.

Dus komt allen op 19 juni, naar het Kontakt der Kontinenten in Soesterberg, voor een nu al legendarische conferentie.

 

Schrijf je hier in.