Co-creatie van hot naar her

09/09/2012 Door Rick Lindeman

In de Nationale Reisvraag dagen we jou als reiziger uit om een originele oplossing te bedenken voor een probleem rond de reis naar en van het station. Heb jij een idee hoe het beter of prettiger kan? Doe dan mee aan deze prijsvraag. We geven alvast een aantal voorbeelden:

Heb je nog drie minuten om je bus te halen? Geen probleem, je neemt gewoon de glijbaan in plaats van die overvolle roltrap. Snel én leuk!

Handig, die led-lampjes boven iedere vrije plek in de fietsenstalling. Scheelt je minuten zoeken én een gemiste trein.

Te zwaar geshopt om helemaal naar het station te lopen? Dankzij een handige app spoor je in een paar seconden de dichtstbijzijnde taxi op. En je kunt ‘m meteen boeken!

Co-Creatie Sessies op Utrecht CS 19/09

Om ideeën verder te visualiseren en te verwoorden worden in september en oktober Co-Creatie Sessies gehouden op verschillende locaties in het land.

Voor het ontwikkelen van concepten gebruiken we creatieve brainstorm methodieken als Customer Journey Mapping om de reis van de reiziger in kaart te brengen.

De duur van de sessies kan variëren van een half uur tot anderhalf uur, al naargelang de beschikbaarheid van de deelnemers. De sessies zullen met name op uitnodiging plaatsvinden, maar in principe is iedere reiziger die geïnteresseerd is om een idee in te dienen voor de prijsvraag van harte welkom.

Kijk voor de data van een Co-Creatie Sessie bij jou in de buurt op de Facebook-pagina van de Nationale Reisvraag.