Onze MVO Missie

11/05/2013 Door Rick Lindeman

Het Faciliteer Atelier ligt op 0,5 meter boven NAP, en dat willen we graag zo houden. Wij proberen dan ook onze werkaamheden zo duurzaam mogelijk uit te voeren.

We kiezen voor het gebruik  van “groene” verkeers- en vervoersmiddelen. Binnen de regio Utrecht bewegen we ons per Babboe Bakfiets, zodat we ook met spullen kunnen langskomen zonder auto te gebruiken. Buiten Utrecht gebruiken we waar mogelijk trein en ov-fiets. We kennen ook veel inspirerende locaties die goed per OV te bereiken zijn. We maken daarnaast veel gebruik van Videoconferencing en Skype om reizen te kunnen vermijden. We zijn gevestigd in Utrecht en proberen ook juist de lokale leveranciers te benutten (We maken zelf onze honing met de bijen in de wijk).

Bakfiets

We hebben geen groot kantoor. We hebben goede contacten met biologische cateraars dus kunnen dat ook verzorgen voor onze klant. Daarnaast komt de stroom van ons kantoor van ons eigen Windmolendeel.

Inhoudelijk hebben we ook veel ervaring met duurzame onderwerpen, van warmtepompen, tot business modellen voor fietsbeleid

Onze koffie is fairtrade (en ook erg lekker!). Zelfs onze dienblaadjes zijn gerecycled van NS infoborden.

Foto: het kan wel